Šta pokrivaju razne kategorije?

Krem – Pri sortiranju polovne garderobe najkvalitetnije odeće se stavlja u krem kategoriju. Sadrži modernu garderobu, koja je u stanju nove, a jednim delom skroz novu odeću sa etiketama. Original bale sadrže veoma mali postotak ove kategorije, zato se ova garderoba sortira samo po sezonama (proleće+leto, jesen+zima) i izdvajaju se dečiji brojevi i tako od krem kategorije imamo katogerije

  • 1. Jesen/zima
  • 2. Proleće/leto
  • 3. Dečiji krem

Extra garderoba je uz sezonsku kategorizaciju razvrstana na žensku, mušku i dečiju garderobu. Sadrži očuvanu garderobu koja nije oštećena, bez mrlji. Ovo je kategorija koja se najlakše i najviše prodaje u prodavnicama.
1. klasa – malo starija odeća, moguća su manja oštećenja, vidi se da je korišćena, ali zbog cene se i to dobro prodaje po našem iskustvu.

Koliko komada stane u 10 kg?

Zavisi od veličine i materijala. U letnjim i dečijim kategorijama ima više (do cca. 50 kom), a zimskim manje (oko 25 kom), ako izmerite bilo koji komad svoje garderobe onda ćete vidjeti koliko komada bi stalo u 10 kg od garderobe konkretne veličine i materijala.

Nudite garderobu, a na sajtu nemate ni jednu sliku garderobe, možete li mi poslati slike ?

Možemo. I ne volimo to raditi. Naša je filozofija da je najbolje ako se sami uverite u kvalitetu naše robe. Slike mogu biti iz više razloga irelevantne: svaki komad je unikat, jednom se slika i možda nikad više tu odeću nećemo imat. Ili još gore: slike se mogu manipulirati, skidati sa interneta itd., u našem poslu nije naglasak na stanju i izgledu jedne odjeće nego na kontinuiranom kvalitetu selekcije.

Koliko ima novih stvari u džakovima?

Odgovor je veoma težak, u krem kategoriji garantovano ima novih stvari ali se postotak stalno menja, možda 1 komad, možda 10.

Da li mogu da biram robu?

Roba je već razvrstana, daljnje biranje nije moguće.

Mogu li pregledati džakove sa robom koju kupujem?

Naravno, i nama je u interesu da nam kupci tačno znaju šta kupuju.

Dali je limitirana minimalna količina pri kupovini?

Da, 1 džak, to jest 20 kg.

Želim bih otvoriti novi dućan polovne garderobe, da li mi možete pomoći pri sastavljanju narudžbe?

Svakako, obratite nam se, i pomoći ćemo u sastavljanju narudžbe, usput podeliti naša iskustva sa Vama, uspeh naših partnera je i naš uspeh!

Da li je moguća isporuka pouzećem?

Da, možmo vam poslati robu ekspres službom po Vašem izboru.

Mogu li vam robu poslati robu nazad koja mi se ne sviđa?

Ukoliko ste robu preuzeli povrat više nije moguć!\n\n\n\n\n’, ‘Česta pitanja u vezui polovne garderobe. Ako imate još pitanja,pošaljite nam email, ili postavite pitanje u čet prozoru našoj koleginici svakog dana od 8 do 16.