Da li je posao sa polovnom garderobom za vas?’

Nekoliko puta godišnje nam se desi, da neko naruči garderobu kod nas, i posle isporuke nazove da je to sasvim nešto drugo nego što se očekivalo, i ne zna šta će sad sa ovom robom, to je korišćena garderoba. U cilju da smanjimo ove nezgodne situacije sam se odlučio napisati ovaj post.


Da jednostavno odgovorim na gore postavljeno pitanje: ako verujete u to, da su ljudi voljni dati para za komad garderobe, koju je već neko ranije možda nosio, ali je često po kvalitetu  iznad jeftinih kineskih proizvoda onda je odgovor: DA.


U suprotnom bolje nađite nešto drugo, jer bez da verujete u uspehu – toga ni neće biti, i robu jednostavno nećete znati prodati.
Prodajom sekondhend garderobe se može zaraditi solidno, ali kao i u drugim delima života to ne dolazi sam.
Ako želite napraviti samo još koji dinar ali to nije vaš glavni profil onda pročitajte naš post o prodaji garderobe na internetu, verujem da ćete naći po koji korisni savet koji će vam pomoći.
Ako razmišljate o otvaranju prodavnice prvo napravite plan, za to takođe imamo post koji možete pročitati ovde. Nakon toga nas kontaktirajte, i pomoći ćemo sa savetima, osnovnim brojkama, jer vaš uspeh je i naš uspeh.


Naš interes je da naši kupci dobro posluju, i da nam se vrate, jer samo tako možemo i mi biti uspešni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *